Senaste nytt

Vänsterpartiet Lomma fyller 1 år!

 

Välkommen till vår 1-års kalas den 15 november! ABF Huset, Kaptensgatan 4, Lomma, 19.00-20.30.

Den 9 november 2017 lyckades vi konstituera en ny partiförening i Lomma kommun. Vänsterpartiet Lomma gick starkt fram i årets val, vi missade en kommunfullmäktige plats med ynka 23 röster men vi ger oss såklart inte för det. Tvärtom, det är nu vi ska mobilisera och fortsätta att bygga en stark vänster i Lomma kommun. Under året har vi gått från att vara 10 medlemmar till 19 medlemmar och vi ska bli fler. Vi ska samla fler antirasister och feminister som tror på ett mer jämlikt och solidariskt samhälle. Jämlika samhällen är trygga samhällen.

Vi önskar träffa så många medlemmar som möjligt för att fira att vi fyllt 1 år som partiförening. Du är varmt välkommen till ett kravlöst firande med kaffe och tårta torsdagen den 15 november. Har ni någon vän eller bekant som är intresserad av vänsterpolitik får ni gärna ta med dem.

Egentligen är det bara att dyka upp och äta tårta, men vi vill väldigt gärna att ni svarar om ni kommer (samt hur många ni är som kommer) så att vi kan beställa rätt ungefärlig mängd tårta till kalaset. Svar gärna här.

Kopiera länk